Portalul tabloucontabili.ro este o initiativa privata ce permite identificarea si localizarea rapida a Contabililor, Consultantilor fiscali si Auditorilor, care au optat pentru inregistrarea pe portal. Am inteles

Asociatia Formare, Integrare si Dezvoltare AFID in colaborare cu MIR International Service SRL CONTABILITATE IN PARTIDA SIMPLA SI FISCALITATE PENTRU PROFESII LIBERALE va invita sa participati la atelierul in zilele de 15 – 16 Noiembrie 2014 

 

Sunteti avocat, mediator, medic, traducator sau aveti orice alta profesie libera care va permite sa functionati ca PFA? 

• Va tineti singur contabilitatea si vreti sa stiti mai multe despre ce, cand si cum sa inregistrati in Registrul jurnal de incasari si plati?

• Va intereseaza sa aflati ce registre si jurnale sunt obligatorii in contabilitatea in partida simpla?

• Vreti sa aflati mai multe despre modul de calcul al impozitului pe venit, ce cheltuieli sunt sau nu deductibile si ce obligatii declarative are un PFA? 

 

Va invitam sa participati la:

• Un atelier cu caracter practic (bazat pe experienta formatorilor), prin asimilarea rapida si aplicarea imediata a cunostintelor prin studii de caz

• Un mediu prietenos in care fiecare participant are ocazia sa isi expuna si sa afle rezolvare la propriile spete.

 

Suportul de curs este conceput si prezentat de echipa de formatori, coordonata de doamna Mirela GHITA, formator, expert contabil, consultant fiscal si mediator, cu experienta de peste 30 de ani in domeniul contabil si fiscal, experienta completata si de studii juridice.

Taxa de participare este de 450 Lei, cu o reducere de 50 Lei pentru efectuarea platii pana la data de 31 Octombrie 2014, inclusiv. !!! Platiti cursul o singura data si puteti participa de cate ori doriti, in limita locurilor disponibile. In pret se asigura suportul de curs, prestatia formatorilor şi pauzele de cafea.

 

 

Utile:

- Programul atelierului

- Formular inscriere, ulterior completarii formularul se trasmite prin e‐mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., insotit de copia ordinului de plata.

- Locatie: Bucuresti, str. Emil Garleanu nr.4, bl.F, et.6, apt. 17, sector 3, vezi HARTA

Persoana de contact este domnul Victor Constantinescu, email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., telefon 0726102952. 

 

Va asteptam cu drag,

 

Organizatori:

 

Parteneri media:

Pentru a lasa un comentariu va rugam sa va inregistrati

Go to top