Portalul tabloucontabili.ro este o initiativa privata ce permite identificarea si localizarea rapida a Contabililor, Consultantilor fiscali si Auditorilor, care au optat pentru inregistrarea pe portal. Am inteles


Politica de publicare a articolelor

Contabilii care au optat pentru inregistrarea pe portalul tabloucontabili.ro pot publica articole, care in functie de pachetul selectat, sunt vizibile pe una din paginile portalului.

Numarul de aticole pe care le poate publica un Contabili este nelimitat. Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a arhiva articolele dupa 30 de zile de la publicare in conditiile in care resursele tehnice nu permit mentinerea acestora.

Articolele publicate pe prima pagina se mentin minim 7 zile pe prima pagina a portalului tabloucontabili.ro, respectiv minim 15 zile pe celelalte pagini.

Administratorul portalului nu isi asuma nicio raspundere in ceea ce priveste incalcarea 
de catre autorul articolelor a drepturilor de proprietate intelectuala .

Administratorul portalului isi rezerva dreptul de a suspenda publicarea acelor articole care prin continutul lor aduc atingere drepturilor altor persoane. In astfel de situatii, administratorul portalului are dreptul fie de a restrictiona accesul Contabilului de la publicarea de articole, fie de a sterge contul utilizatorului.

Continutul articolelor trebuie sa respecte termenii si conditiile de utilizare a site-ului tabloucontabili.ro.
Prezentele reguli de publicare a articolelor se completeaza cu termenii si conditiile de utilizare a site-ului.

Go to top